Μίντο : «Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Σαλάχ»

Μίντο : «Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Σαλάχ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συμπατριώτης του και πρώην ποδοσφαιριστής Μίντο.

Ο Μίντο αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής της λίστας το όνομα του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε πως ο συμπατριώτης του είναι έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως Σαλάχ είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Αιγυπτιακού ποδοσφαίρου και ένας από τους καλύτερους του κόσμου.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης τον θέλει! Όλοι έχουμε δει τις άσχημες εφετινές εμφανίσεις του Γκάρεθ Μπέιλ και του Καρίμ Μπενζεμά με το 4-4-2 του Ζιντάν. Ο Σαλάχ θα μπορούσε να τους βοηθήσει πολύ περισσότερο. Φοβάμαι ότι θα απογοητεύσω τους οπαδούς της Λίβερπουλ, γιατί ξέρω ότι ο Σαλάχ είναι έτοιμος για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του», είπε αρχικά ο Μίντο.

Στη συνέχεια, ο Αιγύπτιος υπογράμμισε: «Γνωρίζω ότι πολύς κόσμος θα διαφωνήσει μαζί μου, αλλά πιστεύω ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Αιγυπτιακού ποδοσφαίρου και ένας από τους καλύτερους του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ