Δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γουλβς ο Κούνια (pics)

Δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γουλβς ο Κούνια (pics)

Την απόκτηση του Ματέους Κούνια ως δανεικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε η Γουλβς ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η Γουλβς απόκτησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ματέους Κούνια ως δανεικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ανακοίνωσαν οι δύο ομάδες σήμερα (25/12).

Ο Κούνια θα ενταχθεί στη Γουλβς από την 1η Ιανουαρίου 2023, με μια συμφωνία που θα μπορούσε να γίνει σε κανονική μεταγραφή μέχρι το 2027 εάν ενεργοποιηθούν ορισμένες ρήτρες, ανέφερε ο αγγλικός σύλλογος.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Μαντί Καμαρά-Ρόμα και Ολυμπιακό: Τι αποκαλύπτουν οι Ιταλοί

«Βρήκαμε ακόμη ένα δώρο κάτω από το δέντρο», έγραψε η ομάδα της Premier League στο Twitter, ανακοινώνοντας τον 23χρονο ως την πρώτη υπογραφή του Χουλέν Λοπετέγκι ως προπονητή της Γουλβς.

Ο Κούνια εντάχθηκε στους «Ροχιμπλάνκος» τον Αύγουστο του 2021 και σημείωσε έξι γκολ στη LaLiga σε 40 εμφανίσεις, ενώ μέχρι τώρα ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον υπολόγιζε ως εναλλακτική λύση.

Πριν από την Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιζε στην Μπουντεσλίγκα, στη Λειψία από το 2018 έως το 2020, για να ακολουθήσει μια σεζόν στη Χέρτα Βερολίνου.

Ο Κούνια έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο του 2021, στο νικηφόρο αγώνα (1-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 εναντίον της Χιλής. Ένα μήνα νωρίτερα, είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα της Βραζιλίας κάτω των 23 ετών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ