Εξελίξεις με Μαντί Καμαρά-Ρόμα και Ολυμπιακό: Τι αποκαλύπτουν οι Ιταλοί

Εξελίξεις με Μαντί Καμαρά-Ρόμα και Ολυμπιακό: Τι αποκαλύπτουν οι Ιταλοί

Στη Ρόμα «τρίβουν» τα χέρια τους με τον Μαντί Καμαρά και είναι έτοιμοι να τον αγοράσουν.

Με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να βρίσκεται προ των Πυλών, οι ομάδες είναι έτοιμες με σκοπό να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Έτσι και με την σειρά του ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα πλάνα τις μεταγραφικής του ενίσχυσης, ωστόσο πέρα από τις προσθήκες θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Τι παίζει με Αγκιλέρα και Ολυμπιακό…

Ο Μάντι Καμαρά, λοιπόν, είναι πιθανό να αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία, καθώς πλέον φαίνεται ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Ρόμα θα προχωρήσει στην απόκτησή του, με συνοπτικές διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το tuttometcato, οι Ρωμαίοι θα αγοράσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από τους «ερυθρόλευκους». Φυσικά αν πραγματοποιηθεί η αγορά του παίκτη, θα αποφέρει σημαντικό κέρδος στους Πειραιώτες, αφού το λεγόμενο «buyout» για τον 25χρονο είναι οκτώ εκατ. ευρώ.

Πριν την ανάπαυλα για το Μουντιάλ, ο Μαντί Καμαρά κατάφερε να αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια με τους «τζιαλορόσι», εκ των οποίων σε αρκετά ήταν καταλυτικός ο ρόλος του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ