Μπαρτσελόνα – Μέσι: Προσβολές που σοκάρουν για τον Αργεντίνο «μάγο»

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Προσβολές που σοκάρουν για τον Αργεντίνο «μάγο»

Σοκάρουν οι προσβολές για τον Λιονέλ Μέσι από συνεργάτες του Μπαρτομέου.

Σοκ έχουν προκαλέσει στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, εδώ και λίγες ώρες τα μηνύματα που αντάλλαξαν τα μέλη του πρώην διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, με τον τότε πρόεδρο τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τα οποία και αποκαλύπτουν την έντονη εχθρότητα που ένιωθε η ηγεσία του συλλόγου προς τα μεγάλα ονόματα του συλλόγου.

Ο Μπαρτομέου, ο Όσκαρ Γκράου, ο οποίος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, διευθυντές όπως ο Ζόρντι Μόι, ο Οριόλ Τομάς και ο Νταβίδ Μπέλβερ, ο οικονομικός διευθυντής Πάντσο Σρέντερ και ο Χαβιέ Σομπρίνο, διευθυντής Στρατηγικής και Καινοτομίας, συμμετείχαν επίσης σε μερικές από αυτές τις συνομιλίες.

Διαβάστε επίσης: Ομάδα – έκπληξη για τον Μαρσέλο

Μάλιστα μερικά από αυτά τα μηνύματα είναι την ημέρα της διαρροής του συμβολαίου του Μέσι από την «El Mundo».

«Μπάρτο, ειλικρινά, δεν μπορείς να είσαι τόσο καλός άνθρωπος με αυτόν τον αρουραίο του υπονόμου. Ο σύλλογος του έδωσε τα πάντα και έχει αφοσιωθεί στο να υπαγορεύει πως να γίνονται μεταγραφές, ανανεώσεις, αλλά και χορηγίες που αφορούν τον ίδιο. Αυτό έκανε με την ανανέωση του Σουάρες, του Άλμπα, αλλά και την προμήθεια για την ανανέωση του Ανσού Φατί.

Και πάνω από όλα η συσσώρευση εκβιασμού και αγένειας που έχουμε υποστεί ως σύλλογος και όσοι από εμάς που εργαζόμαστε στην ομάδα από αυτόν τον… ορμονικό νάνο που χρωστάει τη ζωή του στην Μπάρτσα…Ελπίζω να φύγει μέσα στην αδιαφορία, που είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να του συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ