Ομάδα – έκπληξη για τον Μαρσέλο

Ομάδα – έκπληξη για τον Μαρσέλο

Εχει… πέραση ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού – Ποια ομάδα «μπήκε» στη διεκδίκησή του.

Ένα από τα ωραιότερα γκολ της φετινής σεζόν πέτυχε ο Μαρσέλο στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να νικάει τον Γιαννιώτη με ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ και να πανηγυρίζει την γκολάρα του α λα Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το βίντεο με το γκολ του Λατινοαμερικάνου αστέρα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» να αποθεώνουν για μια ακόμα φορά τον Μαρσέλο. Την ίδια ώρα στην Βραζιλία, οι συμπατριώτες του έμπειρου αμυντικού συνεχίζουν να τον μπλέκουν σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, ένα εκ των οποίων βάζει στο κόλπο για την απόκτησή του «ερυθρόλευκου» αριστερού μπακ την Κορίνθιας.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνει ο Ρομάνο για Ουί Τζο Χουάνγκ και Μινεσότα (pic)

Όπως τονίζουν στα ρεπορτάζ τους, η Κορίνθιας προσπάθησε να αποκτήσει τον Μαρσέλο, όταν ο 34χρονος αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει στη Βραζιλία. Ο Λατινοαμερικάνος σούπερ σταρ επέλεξε να μείνει στην Ευρώπη και να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί φορώντας τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Όμως, στην Κορίνθιας δεν τον έχουν ξεχάσει και όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στη «χώρα του καφέ», αναμένεται να κινηθούν εκ νέου για την απόκτησή του, όταν ο Μαρσέλο φύγει από το μεγάλο λιμάνι. Οι Βραζιλιάνοι μάλιστα στο δημοσίευμά τους αναφέρουν ότι για την περίπτωση του «ερυθρόλευκου» άσου ενδιαφέρονται επίσης ομάδες από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, ο Μαρσέλο πραγματοποίησε την 10η συμμετοχή του με τα ερυθρόλευκα (3 γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ