«Φουντώνουν» τα σενάρια επιστροφής του Μέσι: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια σοβαρή επιλογή» (vid)

«Φουντώνουν» τα σενάρια επιστροφής του Μέσι: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια σοβαρή επιλογή» (vid)

Τι λένε στη Βαρκελώνη για την ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Τι και αν στη Γαλλία θεωρούν δεδομένη την παραμονή και την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στη Βαρκελώνη εξακολουθούν να έχουν άλλη άποψη και μάλιστα τα δημοσιεύματα και τα σενάρια αυτά προέρχονται από τις πιο «δυνατές» πηγές της πόλης.

Σύμφωνα με τον Ζεράρντ Ρομέρο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Και μάλιστα, όχι απλώς δεν έχει πει το «ναι» στην Παρί, αλλά φέρεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον τη μεγάλη του επιστροφή στην Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Καταλανός δημοσιογράφος, τη δεδομένη στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ σοβαρή επιλογή για τον pulga, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει τίποτα. Μάλιστα, ο Λαπόρτα έχει ενημερώσει και τον Τσάβι για την ενδεχόμενη επιστροφή του 35χρονου στο «Καμπ Νόου», με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα» να έχει δηλώσει έτοιμος σε περίπτωση που όντως συμβεί κάτι.

Στο Παρίσι πάντως επικρατεί ηρεμία και παραμένουν ψύχραιμοι με την υπόθεση του Μέσι, καθώς τα μεγαλύτερα Μέσα της Γαλλίας τονίζουν ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον σύλλογο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ