Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-2: «Απέδρασε» από τη Σεβίλλη και ξέφυγε με +8

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-2: «Απέδρασε» από τη Σεβίλλη και ξέφυγε με +8

Χάρη σε γκολ των Ραφίνια και Λεβαντόφσκι, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-1 από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» επί της Μπέτις και άφησε τη Ρεάλ στο -8.

Πολύ μεγάλη νίκη για την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»! Η ομάδα του Τσάβι συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα και επικράτησε με 2-1 της Μπέτις, ανεβάζοντας στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρεάλ που έχει ματς λιγότερο.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με την Μπάρτσα να σκοράρει στο 33′ με τον Ραφίνια ο οποίος ήταν οφσάιντ και το γκολ του ακυρώθηκε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πέδρι νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ρουί Σίλβα, με τον επόπτη να σηκώνει οφσάιντ, το οποίο δεν υπήρχε κι αν έμπαινε γκολ θα μετρούσε.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 83-68: Δεν εμφανίστηκε ποτέ

Ο Πέδρι και πάλι είχε μία πολύ καλή στιγμή όταν στο 48′ σούταρε μέσα από την περιοχή και είδε τον Σίλβα να κρατά το μηδέν με εντυπωσιακή επέμβαση, για να έρθει το γκολ τελικά στο 65′. Ο Μπαλντέ έκανε ωραίο γύρισμα από τα αριστερά και ο Ραφίνια μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών, η Μπαρτσελόνα έκανε και το 0-2 με ωραίο τελείωμα του Λεβαντόφσκι και εκεί φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς. Στο 85′ όμως ο Κούντε πέτυχε αυτογκόλ με κακή τοποθέτηση του σώματός του για το 1-2, αλλά στα επόμενα λεπτά η Μπέτις δεν κατάφερε κάτι περισσότερο και οι Καταλανοί πήραν τη μεγάλη νίκη.

Μπέτις: Ρουί Σίλβα, Ρουιμπάλ (78’Ρόδρι), Πετσέλα, Λουίζ Φελίπε, Άμπνερ, Γκίντο, Φεκίρ (62’Γκουαδράδο), Γουίλιαμ Καρβάλιο (62’Χουάνμι), Λουίζ Ενρίκε (78’Σαμπαλί), Μπόρχα Ιγκλέσιας (78’Γουίλιαν Χοσέ), Κανάλες.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ, Γκάβι (84’Φεράν Τόρες), Ραφίνια (82’Φάτι), Λεβαντόφσκι, Πέδρι (90’Κεσιέ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ