Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 3-0: Τριάρα, μπαλάρα και +8

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 3-0: Τριάρα, μπαλάρα και +8

Η Σεβίλλη κράτησε στο μηδέν για ένα ημίχρονο την Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν καταιγιστική στο δεύτερο, όπου επικράτησε με 3-0 και εκτόξευσε στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά της από τη Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ρεάλ από τη Μαγιόρκα κι έστειλε τη διαφορά από τη μεγάλη της αντίπαλο στους οκτώ βαθμούς. Οι «μπλαουγκράνα» τα βρήκαν σκούρα για ένα ημίχρονο, αλλά ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο όπου σκόραραν τρεις φορές και έφτασαν σε άνετη νίκη με 3-0 επί της παντελώς ακίνδυνης ομάδας της Ανδαλουσίας.

Όλο το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους Καταλανούς που δεν μπορούσαν όμως να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Όταν συνέβη αυτό, όλα έγιναν πιο απλά. Στο 58′ κι έπειτα από υπέροχη ασίστ του Κεσί, ο Άλμπα με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μπόνο κι έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Ο Χάμες «μέτρησε» το… δοκάρι της Τούμπας και ο Superman κατέβασε ρολά!

Όποτε ήθελε η Μπαρτσελόνα έβγαινε στην επίθεση και στο 70′ ο Γκάβι έκανε το 2-0 από όμορφη ομαδική προσπάθεια και φανταστική ασίστ του Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 79′ με πλασέ από ασίστ του Άλμπα. Το μόνο αρνητικό στο συγκεκριμένο ματς, ο σοβαρός τραυματισμός του Μπούσκετς που αντικαταστάθηκε από τον Κεσί στο 8ο μόλις λεπτό.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλμπα (83’ Μπαλντέ), Κρίστενσεν, Αραούχο (80’ Αλόνσο), Κουντέ, Πέδρι, Μπούσκετς (8’ Κεσί), Ντε Γιονγκ, Γκάβι (80’ Φάτι), Ραφίνια (83’ Τόρες), Λεβαντόφσκι

Σεβίλλη: Μπόνο, Μοντιέλ, Γκουντέλι, Μπαντέ, Ακούνια (65’ Οκάμπος), Ρεκίκ, Χορδάν, Ράκιτιτς, Τόρες (46’ Λαμέλα), Γκέιγ(83’ Φερνάντο), ΕΝ Νεσιρί (46’ Χιλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ