Πάει για το… μπαμ με Κβαρατσχέλια η Ρεάλ Μαδρίτης!

Πάει για το… μπαμ με Κβαρατσχέλια η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κβίτσα Κβαρατχσέλια, ως εναλλακτική σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει «κυκλώσει» εδώ και καιρό το όνομα του Τζουντ Μπέλινγκχαμ για για να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή, ωστόσο η «βασίλισσα» δεν παίζει μόνη της για τον παίκτη της Ντρότμουντ, ο οποίος δέχεται αρκετή «πίεση» και από ομάδες της πατρίδας του, όπως η Λίβερπουλ και η Τσέλσι.

Έτσι, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει βρει ήδη την εναλλακτική και αυτή δεν είναι άλλη από τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός κάνει μαγική σεζόν με τη φανέλα της Νάπολι στην Ιταλία, έχοντας βάλει πλώρη για το scudetto, αλλά και στο Champions League και έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Ο Κομάν πλήγωσε την πρώην, προβάδισμα πρόκρισης για τους Βαυαρούς

Ο «Κβαραντόνα», μετράει 9 γκολ και 11 ασίστ σε 18 ματς πρωταθλήματος με τους «παρτενοπέι», ενώ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 5 αγώνες.

Βέβαια οι Μαδριλένοι δεν θα είναι η μοναδική ομάδα που θα χτυπήσει την πόρτα της Νάπολι για τον Γεωργιανό, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Νιουκάστλ έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ