Μουρίνιο: «Ο τίτλος ανήκει στη Νάπολι»

Μουρίνιο: «Ο τίτλος ανήκει στη Νάπολι»

Σίγουρος ότι το Scudetto θα καταλήξει στη Νάπολι δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Νάπολι νίκησε χθες δύσκολα με 2-1 την Ρόμα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής στη Serie A κι επανέφερε τη διαφορά από τη δεύτερη Ίντερ στους 13 βαθμούς.

Οι «παρτενοπέι» ήξεραν ότι είχαν δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που διεκδικεί θέση εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου και το διαπίστωσαν στον αγωνιστικό χώρο, βρίσκοντας το γκολ της νίκης στο 86ο λεπτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήγε στα αποδυτήρια των «παρτενοπέι» μετά το τέλος της αναμέτρησης και τους έδωσε συγχαρητήρια, καθώς θεωρεί δεδομένο πως θα κατακτήσουν τον τίτλο:

«Εδωσα συγχαρητήρια στον Σπαλέτι. Τον ευχαρίστησα για ένα δώρο που μου έκανε πριν το παιχνίδι και επανέλαβα αυτό που είχα πει στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση. Είδαμε τη Νάπολι με το αστέρι του πρωταθλήτριας. Γνωρίζω πολύ καλά αυτό το αστέρι, διότι έχω κερδίσει οκτώ πρωταθλήματα στην καριέρα μου. Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό τους και κανείς δεν μπορεί να τους το πάρει» δήλωσε σχετικά ο Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ