Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 2-0: Στο +8 ξανά, με το μυαλό στο «Old Trafford»

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 2-0: Στο +8 ξανά, με το μυαλό στο «Old Trafford»

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Κάντιθ, πηγαίνοντας τη διαφορά της από τη Ρεάλ και πάλι στους οκτώ βαθμούς, αλλά ήταν φανερό ότι είχε το μυαλό της στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα τρίλεπτο ξέσπασμα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση των 8 βαθμών από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί υπερασπίστηκαν την έδρα τους καθώς επικράτησαν με 2-0 απέναντι στην Κάντιθ, για την 22η αγωνιστική της LaLiga, με τους Ρομπέρτο (43΄) και Λεβαντόφσκι (45+1΄) να στέλνουν χωρίς άγχος την Μπαρτσελόνα στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Super League: Αυτό που δεν έχουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Η Κάντιθ πάλεψε στην επανάληψη για την υπέρβαση, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού είχε δύο δοκάρια με τους Ράμος και Λοσάνο, ενώ νωρίτερα δοκάρι είχε και ο Λεβαντόφσκι για την Μπάρτσα η οποία ήταν φανερό πως σκαφτόταν και τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Γιουνάιτεντ.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κρίστενσεν, Έρικ Γκαρθία, Μπάλντε, Γκάβι, Ντε Γιονγκ (69’ Κεσιέ), Σέρτζι Ρομπέρτο, Φεράν Τόρες, Λεβαντόφσκι (74’ Ραφίνια), Ανσού Φατί (85’ Αλαρκόν).

Κάντιθ: Λεδέσμα, Ίθα, Λουίς Ερνάντεθ, Φάλι, Αρθαμεντία, Εσκαλάντε (62’ Ιβάν Αλέχο), Αλκαράς (69’ Σαν Εμετέριο), Μπονγκοντά (62’ Σομπρίνο), Άλεξ, Οκάμπο (62’ Λοσάνο), Ρουτζέ Μαρτί (74’ Κρίστοφερ Ράμος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ