Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: «Καθάρισε» στο φινάλε η «Βασίλισσα»

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: «Καθάρισε» στο φινάλε η «Βασίλισσα»

Με δύο γκολ από Βαλβέρδε και Ασένσιο προς το φινάλε του ματς, η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Οσασούνα στην Παμπλόνα και μείωσε προσωρινά στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα.

Αγχώθηκε, αλλά νίκησε στην Παμπλόνα η Ρεάλ! Η Οσασούνα έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία κατάφερε να… αποδράσει όμως με το διπλό χάρη σε γκολ των Βαλβέρδε και Ασένσιο προς το τέλος του ματς και μείωσε προσωρινά στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Οι «μαρέχγκες» βρήκαν στο 78′ το γκολ που έψαχναν και με σκόρερ τον Βαλβέρδε, μετά από ασίστ του Βινίσιους, έβαλαν τις βάσεις για το τρίποντο, το οποίο ήρθε με το τελικό 2-0, που έγραψε ο Ασένσιο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Να σημειωθεί ότι στο 89΄ το VAR ακύρωσε γκολ του Βινίσιους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Τον «κάρφωσε» και στο πρωτάθλημα!

Οσασούνα: Ερέρα, Μονκαγιόλα, Ρ. Γκαρθία(63’ Μορένο), Νταβίντ Γκαρθία, Σάντσεθ, Τόρο(85’ Κίκε Γκαρθία), Γκόμεθ, Ρουμπέν Γκαρθία, Μπραζάνατς(72’ Ορόθ), Αμπντέ(85’ Κίκε), Μπούντιμιρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Νάτσο(77’ Νάτσο), Καμαβινγκά, Μόντριτς, Θεμπάγιος(66’ Ασένσιο), Βαλβέρε, Ροδρίγο(87’ Άλβαρο Ροντρίγκες), Βινίσιους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ