Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 6-1: «Πάρτι» των «ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 6-1: «Πάρτι» των «ροχιμπλάνκος»

H Aτλέτικο Μαδρίτης πετούσε... φωτιές κόντρα στη Σεβίλλη και σκοράροντας πέντε φορές επιβλήθηκε των Ανδαλουσιανών με σκορ 6-1.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στη Σεβίλλη η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας με σκορ 6-1, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν καταιγιστικοί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και έφτασαν σε μια άνετη νίκη. Έτσι οι «ροχιμπλάνκος» προσπέρασαν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και βρίσκονται πλέον μόνοι 3οι στη βαθμολογία με 45 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι Ανδαλουσιανοί παραμένουν μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ατλέτικο καθώς σε διάστημα τριών λεπτών βρέθηκε να προηγείται ήδη με 2-0. Δράστης ο Μέμφις Ντεπάι που βρήκε δύο φορές δίχτυα στο 23′ και 26′. Η Σεβίλλη βρήκε απάντηση με τον Εν Νεσίρι να κάνει το 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια.

Από εκεί οι παίκτες του Χόρχε Σαμπόλι δεν… βγήκαν ποτέ, με τους «ροχιμπλάνκος» να κάνουν «πάρτι» και σκοράρουν άλλες τέσσερις φορές. Στο 53ο λεπτό ο Γκριεζμάν έκανε το 3-1, για να έρθει ο Καράσκο στο 69′ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Οι Μαδριλένοι δεν σταμάτησαν εκεί, με τον Μοράτα να πετυχαίνει δύο γκολ στο 76′ και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 6-1.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Ερμόσο, Χιμένεθ, Σάβιτς, Γιορέντε(78’ Ντόχερτι), Καράσκο, Κόκε(78’ Σαούλ), Λεμάρ(64’ Μπάριος), Βίτσελ, Ντεπάι(64’ Μοράτα), Γκριζμάν

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Μοντίλ(86’ Νάβας), Νιανζού, Γκουντέλι, Ακούνια, Χορδάν, Γκέιγ, Ράκιτιτς(79’ Τέλες), Οκάμπος(86’ Ράφα Μιρ), Σούσο(68’ Τόρες), Εν-Νεσίρι(78’ Χιλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ