Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-2: Τεσσάρα με ιστορικό Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-2: Τεσσάρα με ιστορικό Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 4-2 τη Ναντ και ο Κίλιαν Εμπαπέ έγραψε ιστορία περνώντας στην πρώτη θέση των σκόρερ του συλλόγου με 201 γκολ.

Νίκη που τη φέρνει στο +11 από τη δεύτερη Μαρσέιγ, που έχει ματς λιγότερο, πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν επικρατώντας με 4-2 της Μαρσέιγ στο «Παρκ ντε Πρενς» και στρέφει πλέον την προσοχή της στη ρεβάνς με την Μπάγερν για τους «16» του Champions League.

Ιστορία έγραψε ο Κίλιαν Εμπαπέ καθώς με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις, έφτασε τα 201 κι έγινε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, αφήνοντας πίσω τον Καβάνι με 200. Κι είναι μόλις 24 χρονων!

Διαβάστε επίσης: Τσούμπα Άκπομ: Από τα… άσφαιρα στον ΠΑΟΚ, φονική μηχανή της Championship

Ο Μέσι στο 12′ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και το αυτογκόλ του Χάιτζαμ πέντε λεπτά αργότερα φάνηκε να τελειώνει τη δουλειά για την Παρί. Το τρομερό σουτ του Μπλας στην κλειστή γωνία του Ντοναρούμα στο 31′ και το γκολ του Γκανάγκο στο 37′, έφεραν το ματς στο 2-2 και άγχωσαν τους γηπεοδύχους.

Τη λύση έδωσε τελικά το Ντανίλο με κεφαλιά στο 60′ από σέντρα του Εμπαπέ και ο Γάλλος σταρ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις με ωραία ενέργεια και τελείωμα, γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο το γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ