Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ο Μοράτα έσωσε την παρτίδα για τους «ροχιμπλάνκος»

Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ο Μοράτα έσωσε την παρτίδα για τους «ροχιμπλάνκος»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Χιρόνα, χάρη στο γκολ του Άλβαρο Μοράτα, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το buzzer beater του Άλβαρο Μοράτα (90΄+4) χάρισε τεράστια εκτός έδρας νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Xιρόνα με 1-0, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής της La Liga.

Έστω και με… χιτσκοκικό φινάλε, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε τα κατάφερε και με το τέρμα του Μοράτα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγε με το «διπλό», που μπορεί ν΄ αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Διαβάστε επίσης: Η μυστική κίνηση-ματ του Βαγγέλη Μαρινάκη πριν το ντέρμπι, το τάκλιν του Φορτούνη και ο ψυχωμένος Ολυμπιακός

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Γκασανίγκα που έκανε τα πάντα για να κρατήσει το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος, ο Σιμεόνε πέρασε ως αλλαγή τον Άλβαρο Μοράτα, με τον Ισπανό επιθετικό να τον δικαιώνει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο 90+2′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε με περιπετειώδη τρόπο στον Μοράτα και εκείνος με πλασέ από κοντά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά εν συνεχεία και μέσω τη χρήση του VAR μέτρησε.

Χιρόνα: Γκασανίγκα, Μαρτίνεθ, Μπουένο, Λόπεζ, Γκουτιέριεθ, Τσιγκάνοφ, Α. Γκαρθία, Ρομέου, Μ. Γκαρθία (64′ Φερνάντεθ), Ρικέλμε, Καστεγιάνος

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Μολίνα, Σβατς, Χιμένες, Ερμόσο, Καράσκο, Γιορέντε (62′ Ντε Πολ), Κόκε, Λεμάρ (62′ Κορέα), Ντεπάι (62′ Μοράτα), Γκριέζμαν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ