Νέο σύνθημα για Μπαρτσελόνα στη δεύτερη κατηγορία από τους Βάσκους (vid)

Νέο σύνθημα για Μπαρτσελόνα στη δεύτερη κατηγορία από τους Βάσκους (vid)

Η Μπαρτσελόνα παρά τη νίκη της, απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0, άκουσε νέο σύνθημα... που τη στέλνει στη Β' Εθνική, από τους οπαδούς των Βάσκων.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», η Μπαρτσελόνα μπορεί να πήρε τη νίκη με 1-0, που την διατηρεί στο +9 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως έγινε για άλλη μία φορά αντικείμενο χλευασμού και πικαρίσματος με τους Βάσκους να τραγουδούν σύνθημα για τους Καταλανούς στην δεύτερη κατηγορία.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει ξανά ένα νέο σκάνδαλο, αφού φαίνεται πως μέλη της ομάδας χρημάτιζαν τον πρώην αντιπρόεδρο της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας.

Διαβάστε επίσης: Και τώρα, τον φόβο του θα έχετε…

Οι πρώην πρόεδροι των Καταλανών, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ, κατηγορούνται για την υπόθεση Νεγκρέιρα την περίοδο 2001-2018, για χρηματισμό σε εταιρεία διαιτητών.

Οι οπαδοί της Αθλέτικ δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις εξελίξεις και στη διάρκεια της αναμέτρησης τραγούδησαν σύνθημα που έλεγε: «Στη δεύτερη κατηγορία οέ οέ, στη δεύτερη κατηγορία οέ οέ», ενώ πέταξαν και ψεύτικα χρήματα στον αγωνιστικό χώρο για να πικάρουν τους αντιπάλους τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ