Ο Πικέ βάζει το χέρι του στη φωτιά για την Μπαρτσελόνα

Ο Πικέ βάζει το χέρι του στη φωτιά για την Μπαρτσελόνα

Ο Ζεράρ Πικέ συνεχίζει να στηρίζει την Μπαρτσελόνα και να θεωρεί πως δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο εξαγοράς διαιτητών, για το οποίο κατηγορείται.

Ο Ζεράρ Πικέ παρά την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση τον περασμένο Νοέμβριο συνεχίζει να νιώθει «Μπλαουγκράνα» και πιστεύει στην αθωότητα της Μπαρτσελόνα στο σκάνδαλο διαφθοράς για το οποίο κατηγορείται.

Ο παλαίμαχος πλέον άσος των «Καταλανών», εξακολουθεί να θεωρεί πως η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Νεγκρέιρα και την εξαγορά διαιτητών, κατά την περίοδο της προεδρίας του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και του Σάντρο Ροσέλ.

Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ, ο Ολυμπιακός και το νέο συμβόλαιο – Όλα τα δεδομένα για τον Σλούκα

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως η Μπαρτσελόνα δεν εξαγόραζε διαιτητές. Αν θέλεις να εξαγοράσεις έναν διαιτητή, δίνεις μαύρα χρήματα και τελειώνει. Μπορείς να το κάνεις πολύ πιο απλά από το να πας στην τεχνική επιτροπή διαιτητών. Σε κάθε περίπτωση, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Μπαρτσελόνα και τη διοίκησή της. Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να αμαυρώσουν την ιστορία, μιλάμε για μια χρυσή εποχή. Ήμασταν πολύ ανώτεροι τότε, όχι μόνο επειδή πήραμε τίτλους, αλλά και με τον τρόπο που τους πήραμε. Δεν εξαρτιόμασταν από κανέναν διαιτητή».

Για τη στάση της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: «Καταλαβαίνω γιατί η Ρεάλ αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Η πίεση από τους οπαδούς της την ανάγκασε να το κάνει. Όμως περισσότερο είναι για το θόρυβο, παρά για οτιδήποτε άλλο».

Για την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Πικέ δήλωσε: «Το έκανα για διάφορους λόγους. Είχα πει πως όταν θα πάψω να το απολαμβάνω, θα σταματούσα. Δεν ένιωθα πλέον τόσο σημαντικός για την ομάδα όσο σε όλη την καριέρα μου και δεν αισθανόμουν καλά. Ήταν λίγο περίεργοι οι τελευταίοι μήνες, αλλά πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση. Δεν το μετανιώνω. Και δεν μου λείπει καθόλου. Όποτε θέλω πηγαίνω στο γήπεδο και βλέπω την ομάδα, αλλά πλέον έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ