Ο «ήρωας» της Αργεντινής στο Κατάρ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση! (pic)

Ο «ήρωας» της Αργεντινής στο Κατάρ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση! (pic)

Ο Γκονσάλο Μοντιέλ, που με τη δική του εκτέλεση πέναλτι έστεψε την Αργεντινή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Κατάρ, αντιμετωπίζει κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση το 2019.

Τρεις μήνες μετά το Μουντιάλ και τη δική του εκτέλεση πέναλτι που χάρισε στην Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ο Γκονσάλο Μοντιέλ βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αλλά όχι για καλό λόγο.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε μέσο της Αργεντινής η δικηγόρος, Ρακέλ Ερμίδα Λεγέντα, ο άσος της Σεβίλλης κατηγορείται από μία γυναίκα για σεξουαλική κακοποίηση την 1η Ιανουαρίου 2019 σε πάρτι στο σπίτι του όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Διαβάστε επίσης: Η έντονη ενόχληση της UEFA για Μπαλτάκο, το πρόστιμο-μαμούθ και το σκάνδαλο με τον Μάνταλο

«Όταν η γυναίκα πήγε να υποβάλλει τη μήνυση, απειλήθηκε, και για αυτό θα καταθέσουμε μήνυση και για τις απειλές», είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας επίσης ότι η γυναίκα που κατηγορεί τον παίκτη είναι μοντέλο και πως η μητέρα του Μοντιέλ ήταν εκείνη που την απείλησε για να αποσύρει τις κατηγορίες της.

Όσο για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, η δικηγόρος είπε: «Είχαν συναντηθεί δύο φορές πριν από εκείνο το βράδυ και είχε προσκληθεί στο πάρτι από έναν φίλο και των δύο. Η νεαρή γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε ξαπλωμένη στην πόρτα του σπιτιού του Μοντιέλ. Δεν είναι γνωστό πόσα άτομα συμμετείχαν στην κακοποίηση, αλλά μετά από ιατρική ανάλυση διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει βιασμός. Μάλλον την έβαλαν να πάρει κάτι. Γιατί μετά από δύο ποτά ήταν αναίσθητη. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο».

Εκείνη την περίοδο ο Μοντιέλ αγωνιζόταν στην Ρίβερ Πλέιτ, με τον δημοσιογράφο Ερνάν Καστίγιο, να υποστηρίζει ωστόσο πως εις βάρος του 26χρονου διεθνούς δεξιού μπακ δεν υπάρχει κάποια σχετική καταγγελία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ