Προειδοποιεί την Μπαρτσελόνα ο Πικέ για την επιστροφή Μέσι

Προειδοποιεί την Μπαρτσελόνα ο Πικέ για την επιστροφή Μέσι

Την άποψή του σχετικά με την επιστροφή Μέσι στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Πικέ, προειδοποιώντας παράλληλα τους Μπλαουγκράνα...

Μπαρτσελόνα και Μέσι. Δύο έννοιες αλληλένδετες, μέχρι να εμφανιστεί ως… τρίτο πρόσωπο η Παρί και εκμεταλλευόμενη την οικονομική δυσχέρεια των Καταλανών αλλά και την δυσαρέσκεια του Αργεντινού, να τον φέρει στο Παρίσι.

Πλέον όλα δείχνουν πως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να επιστρέψει στην Μπάρτσα ο Μέσι και να κλείσει την καριέρα του όπως πρέπει, στο τόπο που μεγάλωσε, λατρεύτηκε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Διαβάστε επίσης: Ο… χρησμός του Αντετοκούνμπο σχετικά με το μέλλον του στο ΝΒΑ

Αυτό αποκαλύπτει και η αναφορά του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιουστε, πως υπάρχει επικοινωνία με την μεριά του παίκτη και αμοιβαία επιθυμία για επιστροφή.

Θέση σε όλο αυτό πήρε ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Μπαρτσελόνα και φίλος του Αργεντινού στην κοινή τους θητεία στους Μπλαουγκράνα, Ζεράρ Πικέ, προειδοποιώντας τους Καταλανούς σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης του Μέσι, αναφερόμενος παράλληλα και στον Γιούστε:

«Ξέρω τον Ράφα Γιούστε, ξέρω πώς είναι. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που πάντα θα σου λέει αυτό που θέλεις να ακούσεις. Το να εξαναγκάσεις όμως την κατάσταση μπορεί να είναι αντιπαραγωγικό.

Τα πράγματα πρέπει να κινηθούν φυσικά. Εάν πρέπει να γίνει, θα γίνει. Όταν υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές, μια τέτοια υπόθεση στο ποδόσφαιρο μπορεί πάντα να είναι επιτυχημένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ