Αποθέωσε τον Μπενζεμά ο Οζίλ (pic)

Αποθέωσε τον Μπενζεμά ο Οζίλ (pic)

Ο Γάλλος άσος σημείωσε ακόμα ένα χατ τρικ στη νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα με τον πρώην συμπαίκτη του, Μεσούτ Οζίλ να τον αποθεώνει.

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ αφού χθες σημείωσε ένα ακόμα χατ τρικ και μάλιστα στον αγώνα της Ρεάλ κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο, Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος άσος έγινε ο πρώτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο μετά τον Γκάρι Λίνεκερ πριν από 36 ολόκληρα χρόνια (το μακρινό 1987). Εκτός αυτού ο «killer» της «βασίλισσας» έγινε και ο πρώτος της παίκτης που σημειώνει τρία τέρματα μέσα στο Καμπ Νου μετά τον «θρυλικό» Φέρεντς Πούσκας το 1963 (60 χρόνια πίσω).

Διαβάστε επίσης: Ο Πινέδα είναι η χαρά του κάθε προπονητή

Όπως ήταν λογικό λοιπόν πολλοί αποθέωσαν τον Μπενζεμά και μεταξύ αυτών και ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Μεσούτ Οζίλ που όπως τόνισε, ο Μπενζεμά είναι το καλύτερο σύγχρονο 9αρι.

«Το αγόρι ο Μπένζι! Το καλύτερο Νο9 της γενιάς μας», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γερμανός άσος και φυσικά πολλοί είναι αυτοί που θα συμφωνήσουν μαζί του.

Για την ιστορία η Ρεάλ «σκόρπισε» τη Μπαρτσελόνα με 4-0 στη Βαρκελώνη και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ