Σεβίλλη – Θέλτα 2-2: Σοκ στις καθυστερήσεις

Σεβίλλη – Θέλτα 2-2: Σοκ στις καθυστερήσεις

Αν και έπαιζε από το 19' με δέκα παίκτες, η Σεβίλλη προηγήθηκε της Θέλτα με 2-0, αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε δύο γκολ (2-2) κι έχασε μέσα από τα χέρια της μία νίκη που θα την έφερνε ακόμη πιο κοντά στην παραμονή.

Η Σεβίλλη έφτασε κοντά σε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Θέλτα, αλλά τα χάλασε στο τέλος αφού δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις κι έμεινε στο 2-2 με την ομάδα του Βίγκο.

Μόλις στο 19ο λεπτό οι Ανδαλουσιανοί έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Γκεγέ είδε δεύτερη κίτρινη. Στο 42′ η Σεβίλλη όμως άνοιξε το σκορ όταν ο Εν Νεσιρί έκανε εντυπωσιακό άλμα και με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ έγραψε το 1-0. Η Θέλτα είχε δοκάρι σε κοντινό πλάσε του Πασιένσια στο 66′ και στο 80′ ήρθε το 2-0 για τη Σεβίλλη με απίθανο μακρινό σουτ του Ακούνια.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπέικον απέτυχε ξανά… (vids)

Κι εκεί που όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, η Θέλτα μείωσε στο 90′ σε 2-1 με γκολ του Μιγκέλ Ροντρίγκεθ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-2 με τον Πασιένσια. Πριν το τέλος του ματς μάλιστα αποβλήθηκε και ο Ακούνια με τη Σεβίλλη να ολοκληρώνει το παιχνίδι με εννιά παίκτες.

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Νάβας, Μπαντέ, Γκουντέλι, Ακούνια, Φερνάνδο, Γκεγέ, Σούσο (73’Μοντιέλ), Λαμέλα (60’Ολιβερ Τόρες), Χιλ (77’Μιρ), Εν Νεσιρί (77’Τέγες).

Θέλτα: Βιγιάρ, Γκαλάν, Νούνες, Αϊντόο, Μάγιο, Θέρβι (46’Ντε λα Τόρε), Τάπια (60’Πασιένσια), Μπελτράν (77’Όσκαρ Ροντρίγκεθ), Πέρεθ (77’Μιγκέλ Ροντρίγκεθ), Σεφέροβιτς (77’Λάρσεν), Άσπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ