Τσεκάρει Φιρμίνο η Ρεάλ (pic)

Τσεκάρει Φιρμίνο η Ρεάλ (pic)

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στα ραντάρ της τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνεται για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής και όπως φαίνεται εξετάζει την περίπτωση του Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του το καλοκαίρι από τη Λίβεπουλ με τους Μαδριλένους να τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Super League: Απασφάλισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ – Τρομερές ατάκες από Μαρινάκη – Όλοι ο διάλογοι

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα ενημέρωσης, οι «μερένχες» ψάχνονται για την επίθεσή τους αφού και ο Καρίμ Μπενζεμά μεγαλώνει, με τον Φιρμίνο να τσεκάρεται. Από την άλλη βέβαια ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής των «reds» δεν έχει κάνει σαφές το που θέλει να πάει ωστόσο θέλει σίγουρα να παίζει.  Αν λοιπόν γίνει κίνηση από τη Ρεάλ, τότε θα πρέπει να εξηγήσει -και με τον Μπενζεμα βασικό- το ρόλο που θα έχει στην ομάδα ο Βραζιλιάνος διεθνής -τουλάχιστον για του χρόνου-.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιρμίνο βρίσκεται στο Λίβερπουλ από το 2015 έχοντας κατακτήσει ένα Champions League το 2019, ένα πρωτάθλημα το 2020, ενώ μετράει με τους «reds» συνολικά 359 συμμετοχές με 109 τέρματα και 79 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ