Μπαρτομέου: «Κανείς δεν αμφιβάλλει για τον Βαλβέρδε»

Μπαρτομέου: «Κανείς δεν αμφιβάλλει για τον Βαλβέρδε»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εξέφρασε τη στήριξή του στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού - «Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του, έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο».

Μετά την ήττα από τη Ρόμα και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη συνέχεια του Champions League, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Πολλοί Ισπανοί μάλιστα έγραψαν ότι στο τέλος της σεζόν ο Βάσκος τεχνικός θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Την Παρασκευή (28/04) ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Βαλβέρδε. Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, εξέφρασε τη στήριξή του στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακό, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει για δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, επισήμανε ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι και κανείς δεν αμφιβάλλει για τον «Τσινγκούρι».

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι ψευδές ότι απειλείται η θέση του Βαλβέρδε. Έχει δύο χρόνια συμβόλαιο και αυτό είναι το έργο του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτόν και εγώ μιλάω τακτικά μαζί του. Δεν έχουμε μιλήσει γι ‘αυτό το θέμα. Ύστερα από αυτό που έκανε στην ομάδα από το καλοκαίρι, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει. Αυτό που συνέβη στην Ρώμη, ήταν άσχημο για όλους, όμως κανείς από το συμβούλιο δεν αμφισβήτησε την Βαλβέρδε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ