Αντσελότι για Ρεάλ: «Θα είμαστε εδώ και τη νέα σεζόν χωρίς αμφιβολία»

Αντσελότι για Ρεάλ: «Θα είμαστε εδώ και τη νέα σεζόν χωρίς αμφιβολία»

Ο Ιταλός τεχνικός που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τη «βασίλισσα» τόνισε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της παρά τα σενάρια που ακούγονται.

Ο Κάρλο Αντσελότι έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αφήνει τη Ρεάλ είτε για τη Βραζιλία είτε για… κάτι άλλο στο τέλος του χρόνου γενικότερα. Ο Ιταλός τεχνικός στο περιθώριο των δηλώσεών του για τον αγώνα με την Καδίθ για το πρωτάθλημα Ισπανίας (15/4, 22:00), τόνισε πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του που λήγει του χρόνου (καλοκαίρι του 2024), και θα μείνει στη «βασίλισσα» σίγουρα και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Σλούκα δίνεται μέσα στο παρκέ (vid)

Αναλυτικότερα ο Αντσελότι είπε: 

Για το αν θα παραμείνει στη Ρεάλ και τη νέα σεζόν: «Ο πρόεδρος είναι πολύ κοντά μου και θα είμαστε εδώ και τη νέα σεζόν χωρίς αμφιβολία, θα σεβαστούμε το συμβόλαιο που έχουμε. Πιστεύω ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να συνεχίσω.

Αισθάνομαι περήφανος για όλα όσα έχουμε πετύχει. Μέχρι στιγμής ήταν μια επιτυχημένη επιστροφή και ελπίζω να συνεχίσει έτσι, αλλά αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο είναι να επιστρέφω στο Βαλδεμπέμπας κάθε μέρα για να δουλέψω. Ο σύλλογος μου δείχνει πολλή στοργή κάθε μέρα. Νιώθω πολύ άνετα».

Για το ότι τα αγγλικά Μέσα δεν πιστεύουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το φετινό Champions League, θεωρώντας ως φαβορί τη Μάντσεστερ Σίτι: «Δεν με ενοχλεί. Οι αγγλικές ομάδες είναι πολύ καλές, με φανταστικούς ποδοσφαιριστές. Δεν με εκπλήσσει που θεωρούνται φαβορί. Ωστόσο, βλέπουμε ομάδες και από άλλα πρωταθλήματα να τα πηγαίνουν καλά στις διοργανώσεις της UEFA. Πέρσι υπήρχαν δύο ισπανικές στα ημιτελικά. Φέτος, τρεις ιταλικές στα προημιτελικά. Οι Άγγλοι θεωρούν ότι έχουν το καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν ομάδες που τις κοντράρουν στα ίσια, παρότι ξοδεύουν λιγότερα λεφτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ