Οι Ισπανοί βλέπουν τον Χάαλαντ διάδοχο του Μπενζεμά στη Ρεάλ

Οι Ισπανοί βλέπουν τον Χάαλαντ διάδοχο του Μπενζεμά στη Ρεάλ

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης ο Νορβηγός άσος θα... ενεργοποιήσει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι που μπορεί να τον οδηγήσει στη Μαδρίτη.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μεγαλώνει και στη Ρεάλ Μαδρίτης ήδη κοιτάζουν τον αντικαταστάτη του. Οι φήμες λένε, ότι πιο κοντά στους Μαδριλένους για νέος «killer» στην επίθεση, είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο τωρινά δημοσιεύματα από Ισπανία μεριά, αναφέρουν πως η «Βασίλισσα» ίσως κλείσει το 2024 τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Διαβάστε επίσης: Τα best of του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague (vid)

Συγκεκριμένα τόσο η «As» όσο και η «Telefoot» βλέπουν τον Νορβηγό άσο διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά.

Μάλιστα η «As» στέκεται και σε ένα ειδικό όρο που έχει στο συμβόλαιό του ο Νοβηγός στράικερ με τη Μάντσεστερ Σίτι και μπορεί να τον ενεργοποιήσει. Μια ρήτρα αποχώρησης συγκεκριμένα η οποία μπορεί να αποφέρει στην αγγλική ομάδα ένα τεράστιο ποσό της τάξης των 220 με 240 εκατομμύρια ευρώ και στη Ρεάλ Μαδρίτης πολλά γκολ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 22χρονος επιθετικός τη φετινή σεζόν, μετράει με τα χρώματα των «πολιτών» 47 τέρματα σε σε 40 συμμετοχές έχοντας σπάσει όλα τα κοντέρ. Πως λοιπόν οι «μερένχες» να μην τον βλέπουν για τον επόμενο κυνηγό τους;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ