Κάντιθ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά

Κάντιθ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά

Δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών ήταν αρκετά ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατήσει της Κάντιθ με σκορ 2-0.

Μπορεί να… αγχώθηκε λίγο αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κάντιθ επικρατώντας με σκορ 2-0 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι «μερένχες» χρειάστηκαν ουσιαστικά τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να εξασφαλίσουν τη νίκη σκοράροντας και τα δύο τους τέρματα. Έτσι το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι έφτασε τους 62 πόντους όντας στη δεύτερη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 31 βαθμούς και τη 15η θέση.

Η Ρεάλ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του πρώτου ημιχρόνου πιέζοντας συνεχώς για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας τον έλεγχο και κάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Όλα αυτά όμως δίχως αποτέλεσμα, αφού οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι «μερένχες» συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν το γκολ που θα άνοιγε την άμυνα της Κάντιθ. Τελικά, ο Νάτσο Φερνάντες ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση κάνοντας το 1-0 στο 72′ μετά την πάσα του Τσουαμενί, για να έρθει ο Μάρκος Ασένσιο στο 76′ και να κάνει το 2-0. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε για να φτάσει στη νίκη η «βασίλισσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ