Προς ισπανικό μεγαθήριο ο Καμάντα της Άιντραχτ (pic)

Προς ισπανικό μεγαθήριο ο Καμάντα της Άιντραχτ (pic)

Την απόκτηση του Νταΐσι Καμάντα, εξετάζουν η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ιάπωνα να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

O Νταΐσι Καμάντα μετά από 6 χρόνια παρουσίας στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (ένα χρόνο δανεικός στην Σέντ Τρούιντεν) θα αναχωρήσει από την γερμανική ομάδα το καλοκαίρι και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Άιντραχτ του είχε προτείνει ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2026, όμως ο ίδιος είχε ενημερώσει τους Γερμανούς πως δεν πρόκειται να παραμείνει κι άλλο στη Φρανκφούρτη, θέλοντας να δοκιμάσει κάτι νέο.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από την Ισπανία: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Αταμάν στον Παναθηναϊκό!

Την ευκαιρία να αποκτήσουν έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή, χωρίς μάλιστα να καταβάλουν κάποιο ποσό στην ομάδα του φαίνεται πως εξετάζουν η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης, που σίγουρα χάρηκαν μόλις είδαν την ανακοίνωση της Άιντραχτ για την αποχώρηση του Ιάπωνα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που είναι διεθνής με τους «Σαμουράι» από το 2019, έχοντας 28 συμμετοχές και 6 γκολ με την εθνική του, είναι μία πολύ καλή λύση, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις του κέντρου και πίσω από τον επιθετικό.

Το γεγονός πως είναι 26 ετών, δίνει το δικαίωμα στην ομάδα που θα τον αποκτήσει να θεωρεί πως τα καλά χρόνια της καριέρας του είναι τα αμέσως επόμενα και πως θα μπορέσει να προσφέρει πολλά σε όποια ομάδα πάει.

Σύμφωνα με την ισπανική «AS» οι «Μπλαουγκράνα» και οι «Ροχιμπλάνκος» θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και για να προσθέσουν ποιότητα στα ρόστερ τους, αλλά κυρίως γιατί θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο και να μειώσουν τα έξοδά τους για να υπάρξει ισορροπία στον ισολογισμό της νέας σεζόν.

Στην καριέρα του στην Άιντραχτ, ο Καμάντα έχει 172 συμμετοχές, με 37 γκολ και 31 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή είναι 30 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ