Η «γρανιτένια» άμυνα της Μπαρτσελόνα απειλεί το απίθανο ρεκόρ της Τσέλσι του Μουρίνιο

Η «γρανιτένια» άμυνα της Μπαρτσελόνα απειλεί το απίθανο ρεκόρ της Τσέλσι του Μουρίνιο

Ποιο ρεκόρ είναι έτοιμη να σπάσει η Μπαρτσελόνα του Τσάβι που δεν δέχεται γκολ ούτε με... αίτηση στο πρωτάθλημα...

Η Μπαρτσελόνα έκανε ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο με τη χθεσινή της νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης ωστόσο ένα από τα αξιοσημείωτα ήταν πως κατάφερε και πάλι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Οι Καταλανοί δεν έχουν δεχθεί γκολ στα 23 από τα 30 παιχνίδια που έχουν παίξει στο πρωτάθλημα, έχουν παθητικό εννιά τέρματα και απειλούν ευθέως το ρεκόρ της Τσέλσι.

Το προνόμιο της καλύτερης άμυνας ανάμεσα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εξακολουθεί να έχει η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία ολοκλήρωσε την Premier League 2004/05 με μόλις 15 γκολ παθητικό. Έχοντας τον Τσεχ στην εστία της και αμυντικούς τους, Τέρι, ο Γκαλάς, Καρβάλιο και Φερέιρα, αυτή η ομάδα σημάδεψε μια εποχή στο αγγλικό πρωτάθλημα, όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca».

Διαβάστε επίσης: Παίζοντας με τη φωτιά…

Για να «πιάσει» ή να σπάσει το ρεκόρ της Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα με τερματοφύλακα τον Τερ Στέγκεν και αμυντικούς τους, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν και Μπαλντέ, θα χρειαστεί να δεχθεί μόνο έξι ή λιγότερα γκολ στα οκτώ παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ