Πουλάει δύο παίκτες για χάρη του Μαρζαουί ο Τσάβι

Πουλάει δύο παίκτες για χάρη του Μαρζαουί ο Τσάβι

Ο Τσάβι ήδη καταστρώνει τα σχέδιά του για την Μπαρτσελόνα της επόμενης χρονιάς και ετοιμάζεται να διώξει δύο παίκτες του για να χωρέσει στο ρόστερ τον Νουσαΐρ Μαζραουί.

Η Μπαρτσελόνα κλείνει τη σεζόν με χαμόγελα. Μπορεί οι αποκλεισμοί από Europa League και Copa del Rey να μειώνουν την ευφορία στην καταλανική πρωτεύουσα, ωστόσο κανείς δεν παραγνωρίζει πως με τον Τσάβι η Μπαρτσελόνα αρχίζει να γίνεται και πάλι… κανονική, διεκδικήτρια τίτλων και ομάδα που παράγει ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας.

Ωστόσο χρειάζονται ακόμα βελτιωτικές κινήσεις κυρίως στον χώρο της άμυνας. Υπάρχουν παίκτες που πλέον δεν βρίσκονται στο επίπεδο των μπλαουγκράνα και θέσεις που υπάρχει έλλειψη ποιότητας. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ισπανικού «Don Balon», ο Τσάβι στοχεύει να φέρει έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα της άμυνας της Μπάρτσα και να δώσει λύσεις τόσο σε άμυνα όσο και στην επιθετική ανάπτυξη.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζουν πολλά: Αποκαλύψεις του Τσεφέριν για το νέο Champions League

Πρόκειται τον Νουσαΐρ Μαζραουί, έναν παίκτη που θαυμάσαμε στα γήπεδα του Κατάρ με το Μαρόκο. Ο 25χρονος δεξιός φουλ μπακ που βγήκε από τις ακαδημίες του Άγιαξ, έπαιξε για τέσσερις σεζόν στον Αίαντα και από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται για την Μπάγερν Μονάχου. Εκεί ποτέ δεν βρήκε ρόλο βασικού αφού αγωνίστηκε σε μόλις 21 από τα 44 συνολικά διαθέσιμα παιχνίδια και ίσως ψαχτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μιας και η Μπάγερν θα μπει σίγουρα σε φάση αναδόμησης μετά την επιεικώς μέτρια για τα δεδομένα της σεζόν.

Όπως αναφέρει λοιπόν το δημοσίευμα, ο Τσάβι αναμένεται να πουλήσει τον Σαμουέλ Ουμτιτί στην Λέτσε που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό και θα ψάξει να παραχωρήσει και τον Έρικ Γκαρσία, για να κάνει χώρο στο ρόστερ αλλά και να ελαφρύνει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα. O 29χρονος Γάλλος ήδη αγωνίζεται στη Λέτσε ως δανεικός (18 συμμ.) και ένα ποσό μεταξύ 3 και 5 εκατ. ευρώ ίσως κάνει την μετακίνηση αυτή μόνιμη.

Από την άλλη ο 22χρονος Καταλανός αμυντικός, έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην Μπαρτσα (26 συμμ.), ωστόσο η παρουσία των Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν και η επερχόμενη άφιξη του Ινίγκο Μαρτίνες, δεν του αφήνουν πολύ χώρο για να αγωνιστεί. Αναμένεται να γίνει προσπάθεια να πωληθεί και αυτός και με την χρηματιστηριακή του αξία κοντά στα 12 εκατ. ευρώ δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ