Μπαρτσελόνα: Θέλει να μετατρέψει τη Μασία, σε Μουσείο του Μέσι, για να πληρώσει το συμβόλαιό του

Μπαρτσελόνα: Θέλει να μετατρέψει τη Μασία, σε Μουσείο του Μέσι, για να πληρώσει το συμβόλαιό του

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να μετατρέψει την παλιά Μασία σε ένα Μουσείο, για τον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του.

Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να δει τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει και να κρεμάει τα παπούτσια του στο Καμπ Νόου. Αυτό ωστόσο, δεν είναι εύκολο, παρότι ο Αργεντινός σταρ στο τέλος της σεζόν, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Παρί.

Οι οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου σε συνδυασμό με το Financial Fair Play δυσκολεύουν την προσπάθεια των «μπλαουγκράνα» και τους αναγκάζουν να πουλήσουν αρκετούς παίκτες, ώστε να μειωθούν τα συνολικά συμβόλαια των παικτών.

Διαβάστε επίσης: Γιακουμάκης: Εντυπωσιάζει με τις… «μπαλοθιές» του και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού! (pics, vids)

Σύμφωνα με την καταλανική AS, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει μέρος του συμβολαίου του Μέσι, η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να μετατρέψει την παλιά Μασία, που βρίσκεται δίπλα από το Καμπ Νόου, σε μουσείο αφιερωμένο αποκλειστικά στον παγκόσμιο πρωταθλητή. Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» βρίσκεται σε συζητήσεις με την Telefónica για να δημιουργηθεί ένα διαδραστικό μουσείο με πρωταγωνιστή τον «Pulga».

Στόχος είναι το «Messi Space», όπως θα ονομαστεί, να αποτελέσει ένα παγκόσμιο πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες και οπαδούς που θα αποφέρουν πολλά έσοδα στον σύλλογο στην προσπάθεια απόκτησης του Μέσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ