Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Αλαβές (1-0), με τον Μουμπάρακ Γουακάσο να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ομάδας του.

Με το μυαλό στον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ και με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, η Ατλέτικο τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Ντεπορτίβο Αλαβές και χρειάστηκε την… αρωγή του πρώην πράσινου Μουμπάρακ Γουακάσο (2016-2017) που υπέπεσε σε δύο πέναλτι.

Στο 19′ ο Τόμας επιχείρησε ένα δυνατό σουτ το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο, ενώ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Ντιέγκο Κόστα «νικήθηκε» από τον κίπερ των γηπεδούχων. Στην επανάληψη, μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ούτε ο Βιτόλο κατάφερε να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Σιβέρα ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Ενώ στο 66΄δοκιμάστηκαν και τα αντανακλαστικά του Βέρνερ σε ωραία προσπάθεια του Γκουϊντέτι. Και κάπου εκεί, ανέλαβε δράση ο Γουακάσο…

Στο 70ο λεπτό έριξε κάτω τον αντίπαλό του με τον Μπορμπολάν να δείχνει χωρίς σκέψη την άσπρη βούλα. Ο Φερνάντο Τόρες ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Σιβέρα όμως να πραγματοποιεί τρομερή απόκρουση. Επτά λεπτά αργότερα (77′) ο 27χρονος άσος έκανε χέρι και έτσι ο ρέφερι έδωσε κι άλλο πέναλτι στην Ατλέτι. Ο Κέβιν Γκαμεϊρο δεν λάθεψε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έψαξαν, χωρίς αποτέλεσμα, το γκολ της ισοφάρισης και μετά και την… αποβολή του Κορέα στο (95′) η Ατλέτι έστρεψε το ενδιαφέρον της στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ ευχαριστώντας παράλληλα τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού…

https://www.youtube.com/watch?v=eb4TOo8wOzY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ