Φευγάτος ο Κριστιάνο απ’ την Αλ Νασρ – Έχει πρόταση έκπληξη από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Φευγάτος ο Κριστιάνο απ’ την Αλ Νασρ – Έχει πρόταση έκπληξη από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Έτοιμος να τα... βροντήξει είναι ο Κριστιάνο και να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ, την ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση στον Πορτογάλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον ολοφάνερο πως δεν περνάει καλά στη Σαουδική Αραβία. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ όπως τα είχε φανταστεί, με τον ίδιο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, εξετάζοντας τις επιλογές του, μόλις έξι μήνες από την άφιξή του στην ομάδα.

Έχει 12 γκολ σε 15 ματς αλλά δεν είναι ικανοποιημένος ούτε από το επίπεδο του ποδοσφαίρου ούτε από τη ζωή στη Σαουδική Αραβία και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το 2025, ίσως προσπαθήσει να βρει την φόρμουλα και να αποχωρήσει με προορισμό είτε την Ευρώπη είτε το MLS.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε ο δρόμος για τον Μιλουτίνοφ!

Σε όλη αυτή τη φημολογία έρχεται να προστεθεί και ένα δημοσίευμα από την Ισπανία και την El Nacional που αναφέρει πως η Ρεά Μαδρίτης θέλει να εντάξει και πάλι στο δυναμικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχει ήδη υπάρξει προσέγγιση της ομάδας στον CR7 αλλά και πρόταση, η οποία ωστόσο δεν αφορά ποδοσφαιρικό ρόλο! Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να δυναμώσει τη Ρεάλ και εξωαγωνιστικά και θέλει να κάνει τον Ρονάλντο πρεσβευτή της ομάδας και να του δώσει ενεργό ρόλο στο οργανόγραμμα του συλλόγου.

Για να υπάρξει όμως συμφωνία θα πρέπει να πειστεί ο ποδοσφαιριστής να κρεμάσει τα παπούτσια του και να βάλει τέλος στην αδιανόητη καριέρα του, κάτι που τουλάχιστον δημοσίως δεν έχει εκφράσει επ’ ουδενί παρά τα 37 του χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ