Διέρρηξαν το σπίτι Κουντέ την ώρα που αυτός ήταν στο γήπεδο

Διέρρηξαν το σπίτι Κουντέ την ώρα που αυτός ήταν στο γήπεδο

Πολύ άσχημα νέα περίμεναν τον Ζιλ Κουντέ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπέτις, όταν και πληροφορήθηκε πως έπεσε θύμα κλοπής.

Η Μπαρτσελόνα είχε εύκολο έργο χτες (29/4) κόντρα στην Μπέτις, επικρατώντας στο Καμπ Νου με 4-0. Στο ματς έπαιξε βασικός ως συνήθως και ο αμυντικός Ζιλ Κουντέ ο οποίος είχε καλή απόδοση ενώ πιστώθηκε και την ασίστ στο γκολ του Λεβαντόφσκι για το 2-0.

Μετά το ματς ωστόσο ο διεθνής Γάλλος έμαθε πως έπεσε θύμα ληστείας καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του την ώρα που αυτός αγωνίζονταν. Η είδηση μαθεύτηκε το πρωί της Κυριακής (30/4) όταν ο Κουντέ έφτασε στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και ενημέρωσε το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Μετά τον Γιάννη, θα την… πατήσουν και οι πρωταθλητές;

Το κρούσμα κλοπής προκαλεί ανησυχία όχι μόνο στους Μπλαουγκράνα ή τη La Liga, αλλά σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, καθώς δεν είναι πρωτοφανές αλλά τείνει να γίνει επαναλαμβανόμενο συμβάν.

Ποδοσφαιριστές πολλών ομάδων ανά την Ευρώπη έχουν πέσει θύματα κλοπής με παρόμοιο τρόπο, όπως οι Ομπαμεγιάνγκ, Μαρκίνιος και Τεό Ερνάντες, με τις αστυνομικές Αρχές ανά την Ευρώπη να συνεργάζονται και να ανταλλάζουν στοιχεία καθώς υπάρχει η πεποίθηση πως ίσως πρόκειται για κύκλωμα διαρρηκτών που δρα με ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε σπίτια ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ