Μέσι για Μπουσκέτς: «Μπορεί να φόραγες το Νο.5 αλλά σαν συμπαίκτης άξιζες το…10»

Μέσι για Μπουσκέτς: «Μπορεί να φόραγες το Νο.5 αλλά σαν συμπαίκτης άξιζες το…10»

Ο Σέρχι Μπουσκέτς φεύγει από την Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Λιονέλ Μέσι τον αποχαιρετά με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Σέρχι Μπουσκέτς ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Μετά από 15 χρόνια και 719 συμμετοχές στα μπλαουγκράνα σε όλες τις διοργανώσεις, το ερχόμενο καλοκαίρι η καριέρα του 34χρονου μέσου στην ομάδα της Καταλωνίας τελειώνει.

Αγωνιστικά ανέκαθεν υπήρξε ο συνδετικός κρίκος άμυνας, κέντρου και επίθεσης. Ποτέ δεν γέμιζε το μάτι με το αγωνιστικό του στυλ, αλλά έκανε πολύ σημαντική και… αόρατη δουλειά καλύπτοντας τους «αρτίστες» που είχε μπροστά του και φτιάχνοντας ένα εξαιρετικό τρίο με τους Τσάβι και Ινιέστα πίσω από τον Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε επίσης: Προκαλούν ίλιγγο τα τηλεοπτικά έσοδα του νέου format του Champions League

Ο τελευταίος αναγνωρίζοντας την συνεισφορά του στην ομάδα κατά την κοινή τους θητεία εκεί, αλλά και την ποιότητα του χαρακτήρα του, δεν μπορούσε να μην τον αποχαιρετήσει με μια ανάρτηση στα social media ενδεικτική της αγάπης και της εκτίμησης που έχει ο Αργεντινός στον Μπουσκέτς:

«Στο γήπεδο ήσουν πάντα το 5 αλλά στην πραγματικότητα ως παίκτης και ως προσωπικότητα ήσουν το 10. Σου εύχομαι τα καλύτερα τόσο σε εσένα, όσο και στην οικογένειά σου. Ευχαριστώ για όλα, εντός και εκτός γηπέδου, ήταν τόσες πολλές στιγμές που περάσαμε μαζί, πολλές καλές και μερικές επίσης περίπλοκες. Θα μείνουν για πάντα».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ