Μπαρτσελόνα: Παίκτης που έλαμψε στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο αντί-Μπουσκέτς

Μπαρτσελόνα: Παίκτης που έλαμψε στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο αντί-Μπουσκέτς

Ο Σέρχι Μπουσκέτς φεύγει από την Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι έχει εντοπίσει τον πιθανό αντικαταστάτη του σε έναν μέσο που... έβγαλε μάτια στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το τέλος εποχής του Σέρχιο Μπουσκέτς έπειτα από 15 χρόνια στην Μπαρτσελόνα είναι πλέον δεδομένο. Η διάδοχη κατάσταση για τη μεσαία γραμμή των μπλαουγκράνα, της οποίας ο 34χρονος μεσοαμυντικός υπήρξε ο απόλυτος «εγκέφαλος», έχει ήδη βρεθεί ψηλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ιθυνόντων της ομάδας, στον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν στη La Liga.

Με το που γνωστοποίησε ο ίδιος την αποχώρησή του απ’ την ομάδα, τα ισπανικά ΜΜΕ άρχισαν να αναλύουν τα δεδομένα γύρω από τους πιθανούς στόχους της ομάδας, με τον Μαροκινό Σοφιάν Άμραμπατ της Φιορεντίνα να αποτελεί τη Νο1 επιλογή της όπως φαίνεται.

Διαβάστε επίσης: Ρεζίλι και στην «Equipe» η ΕΠΟ: «Δεν έχει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας»

O 26χρονος διεθνής αμυντικός μέσος, έλαμψε με το Μαρόκο και ήταν από τους βασικούς πυλώνες της εξαιρετικής παρουσίας των Αφρικανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με το αδιάκοπο τρέξιμο, τις καλές τοποθετήσεις, το σκληρό ενίοτε παιχνίδι του και την καλή πρώτη πάσα προς τους επιθετικογενείς μέσους της ομάδας του να ξεχωρίζουν από το ρεπερτόριό του.

Έχει ανέβει σταδιακά τα σκαλοπάτια στην ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκινώντας από την Ουτρέχτη για να πάρουν σειρά οι Φέγενορντ, Κλαμπ Μπριζ, Ελλάς Βερόνα και από το 2020 αγωνίζεται για την Φιορεντίνα στη Serie A. Όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να κάνει το βήμα προς το υψηλότερο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα να είναι μόνο μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει ο καταλανικός Τύπος είναι και τα ονόματα των Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς που εμπλέκεται σε σενάριο ανταλλαγής με τον Ανσού Φάτι, Μαρτίν Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ), Ενγκολό Καντέ με το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει φέτος το καλοκαίρι, Γκουίντο Ροντρίγκες (Μπέτις) και Ούγκο Γκιγιαμόν (Βαλένθια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ