Ο Φουστέρ αντάμωσε ξανά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε (pics)

Ο Φουστέρ αντάμωσε ξανά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε (pics)

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα και συνεχάρη τους Καταλανούς για την κατάκτηση του νταμπλ.

Το καλοκαίρι του 2010 ο Νταβίντ Φουστέρ άφησε την Ισπανία και ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια της «ερυθρόλευκης» μηχανής, με τον Βάσκο προπονητή να βγαίνει ασπροπρόσωπος για την επιλογή του. Οι δύο τους έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του συλλόγου και αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Την προηγούμενη Κυριακή (29/04) ο Νταβίντ Φουστέρ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ιβηρας μάλιστα ανάρτησε στα social media τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες και συνεχάρη τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό και τους υπόλοιπους Μπλαουγκράνα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Συγκεκριμένα, ο Φουστέρ ανάρτησε φωτογραφίες με τον Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του και τις συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Το αξίζατε. Ευχαριστώ Ερνέστο, Γιον και Ρος που με αφήσατε να παρακολουθήσω την προπόνηση της Μπαρτσελόνα την προηγούμενη Κυριακή».

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Νταβίντ Φουστέρ αποχώρησε από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών. Εκτός από τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε επίσης σε Ολίβα, Βιγιαρέαλ, Ελτσε και Χετάφε.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ