Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Με «λυτρωτή» τον Ασένσιο η Βασίλισσα

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Με «λυτρωτή» τον Ασένσιο η Βασίλισσα

Με τον Μάρκο Ασένσιο να δίνει τη λύση η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Χετάφε και ξέφυγε ξανά στο +2 από την τρίτη στη βαθμολογία Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μια Ρεάλ Μαδρίτης η οποία εμφανίστηκε με το… μυαλό στη ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι, χρειάστηκε το γκολ του Ασένσιο (70′) ώστε να κάμψει την αντίσταση της Χετάφε, η οποία στάθηκε εξαιρετικά στο χορτάρι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή των Καρίμ Μπενζεμά, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς μεταξύ άλλων και έδωσε μόλις για δεύτερη φορά φανέλα βασικού στον Εντέν Αζάρ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Το… ζέσταμα πριν το Final 4 και το μήνυμα του κόσμου (vid)

Η «Βασίλισσα» είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δυσκολευόταν να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι ακολουθούσαν εξαιρετικά το αμυντικό τους πλάνο.

Τελικά τη λύση για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι έδωσε είκοσι λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα ο Μάρκο Ασένσιο με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής.


Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί (46’ Κρόος) – Καμαβινγκά (84′ λ. τρ. Οδριοθόλα), Τσουαμενί, Θεμπάγιος (61’ Μαριάνο) – Βαλβέρδε (61’ Μόντριτς), Ασένσιο, Αζάρ (61’ Βινίσιους Ζούνιορ).

Χετάφε (Πέπε Μπορδαλάς): Νταβίντ Σόρια – Ιγκλέσιας, Τζενέ, Αλντερέτε, Μίτροβιτς, Γκαστόν Άλβαρες (84′ Αμαβί) – Πόρτου (65’ Μουνίρ Ελ Χανταντί), Μακσίμοβιτς, Αλενιά (74’ Σεοάνε) – Μάτα (65’ Ανχιλέρι), Μπόρχα Μαγιοράλ (65’ Αλγκόμπια).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ