Πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ μέχρι το 2027

Πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ μέχρι το 2027

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ και του πρότεινε νέο συμβόλαιο.

Στην Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, όπου το ρόστερ αναμένεται να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό. Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα θα αποχωρήσουν από την ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια ενώ στην πόρτα της εξόδου αναμένεται να βρεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, με μικρότερο παρελθόν από τους δύο στον σύλλογο.

Πέρα όμως από τις αποχωρήσεις, οι Καταλανοί βάζουν μπροστά και τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στους οποίους ποντάρουν πολλά για τα επόμενα χρόνια. Ένας από αυτούς είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2024, ωστόσο με τη σύμφωνη γνώμη του Τσάβι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Σαμασέκου, η απόπειρα του Μίτσελ στη Νέα Φιλαδέλφεια και η απλή μέθοδος των τριών (χαφ) που ήρθε αργά…

Σύμφωνα με την «Sport», η Μπαρτσελόνα έχει προτείνει συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια στον Γάλλο άσο, μέχρι το 2027 δηλαδή, με το κλίμα να είναι θετικό. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στην ομάδα και η εκτίμηση είναι πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει happy end.

Ο Τσάβι ποντάρει πολλά πάνω του και φέρεται να του έχει υποσχεθεί πως θα έχει ηγετικό ρόλο τα επόμενα χρόνια. Ο ίδιος απολαμβάνει την παρουσία του στη Βαρκελώνη ενώ υπό τις οδηγίες του Καταλανού τεχνικού έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του. Φέτος μετράει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας οκτώ γκολ και επτά ασίστ. Πρόσφατα επέστρεψε στη δράση μετά από έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο που τον κράτησε εκτός για σχεδόν τρεις μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ