Η Οσασούνα έκανε passillo στον… Λαόθ (vid)

Η Οσασούνα έκανε passillo στον… Λαόθ (vid)

Οι παίκτες της Οσασούνα προχώρησαν σε ένα ξεχωριστό passillo στον διαιτητή Ματέο Λαόθ που στο τέλος της σεζόν «κρεμάει» τη σφυρίχτρα του.

Στο παιχνίδι της Οσασούνα με την Αλμερία στα πλαίσια της La Liga, εκεί που οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-1 και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την Ευρώπη, καθώς μείωσαν στο -1 από την 7η Χιρόνα, συνέβη ένα ξεχωριστό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Ματέο Λαόθ.

Για τον Ισπανό διαιτητή που σφυρίζει παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα από το 2008, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι, που θα ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα για την ομάδα της Παμπλόνας, μιας και έχει αποφασίσει να «κρεμάσει» τη σφυρίχτρα του στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ένα δυνατό τεστ που έκανε καλό στον Ολυμπιακό

Ο Αντόνιο Ματέο Λαόθ, ανήκει στην elite κατηγορία διαιτητών αι έχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια για να διαιτητεύσει σε ελληνικά ντέρμπι, όπως και τον περσινό τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Σφυρίζει παιχνίδια για λογαριασμό της Fifa από το 2011, με αποκορύφωμα τον τελικό του Champions League το 2021 στο Πόρτο, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Η Κίνηση των παικτών της Οσασούνα ήταν πραγματικά μοναδική και μέχρι και ο ίδιος ο Λαόθ φάνηκε πως συγκινήθηκε και χαιρέτησε έναν-έναν τους παίκτες που προέβησαν σε μία τόσο όμορφη ενέργεια που δεν βλέπουμε συχνά σε γήπεδα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ