Το «θαύμα» του Ντε Γιόνγκ: Ήταν «παρών» και στα δύο «σόου» του Λαόθ και κατάφερε να μην δεχτεί κάρτα!

Το «θαύμα» του Ντε Γιόνγκ: Ήταν «παρών» και στα δύο «σόου» του Λαόθ και κατάφερε να μην δεχτεί κάρτα!

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ αγωνίστηκε και στα δύο... θρυλικά παιχνίδια του Ματέου Λαόθ με τις 33 κάρτες, ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να τη... γλιτώσει αμφότερες φορές!

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι ο Ματέου Λαόθ αρέσκεται στο να «κλέβει» την παράσταση από τους ποδοσφαιριστές, παίρνοντας συνεχώς αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις.

Ο έμπειρος Ισπανός ρέφερι το απέδειξε και στα γήπεδα του Κατάρ, στο «θρυλικό» παιχνίδι ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία για τη φάση των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήταν ο λόγος για τον οποίο η FIFA τον «πέταξε» εκτός Μουντιάλ και δεν τον όρισε σε κανένα άλλο παιχνίδι, μετά το Αργεντινή – Ολλανδία στο οποίο θέλησε να πρωταγωνιστήσει, μοιράζοντας συνολικά 18 κάρτες στις δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το «σίριαλ» με Ντόρσεϊ – Βρήκε ομάδα!

Κι όμως, ο Λαόθ δεν… έβαλε μυαλό. Ίσα, ίσα που στο αμέσως επόμενο προσωπικό του παιχνίδι το έπιασε από εκεί που το… άφησε. Πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ, ο Ισπανός διαιτητής μοίρασε συνολικά στον αγώνα 15 κάρτες και κόκκινες. Μάλιστα, μέσα σε δέκα λεπτά κατάφερε να μοιράσει 6 κίτρινες και 3 κόκκινες εκ των οποίων ακύρωσε τη μία μετά από παρέμβαση του VAR.

Πέρα από τον Λαόθ ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο «κλειδί» των δύο συγκεκριμένων αναμετρήσεων. Πρόκειται για τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ, ο οποίος αγωνίστηκε τόσο στο Αργεντινή – Ολλανδία, όσο και στο Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ.

Ο Ολλανδός χαφ των «μπλαουγκράνα» θα έχει να λέει ωστόσο ότι κατάφερε και στα δύο αυτά παιχνίδια να μην δεχτεί ούτε μια κάρτα. Κι όμως, παρότι αγωνίστηκε και στις δύο αυτές αναμετρήσεις, ο Ντε Γιόνγκ δεν έβαλε το όνομα του στο μπλοκάκι του Λαόθ, ο οποίος σημείωσε συνολικά 33 διαφορετικά επώνυμα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ