Τα 14 γκολ του Τικίνιο, ο Ντέκο και το τρελό σενάριο για την Μπάρτσα (vids)

Τα 14 γκολ του Τικίνιο, ο Ντέκο και το τρελό σενάριο για την Μπάρτσα (vids)

Ο Τικίνιο έκανε τρομερή σεζόν στην Βραζιλία, ο μάνατζερ του επιστρέφει στη Βαρκελώνη και…

Μπαρτσελόνα, Ντέκο και στη μέση ο… Τικίνιο! Ένα απίστευτο σενάριο μπλέκει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού με τους Μπλαουγκράνα και τον παρουσιάζει ως έναν από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της καταλανικής ομάδας ενόψει καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ντέκο αναμένεται το επόμενο διάστημα να αναλάβει πόστο στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο να αφήνει για λίγο στην άκρη τη δουλειά του (μάνατζερ), για να βοηθήσει στην… εξυγίανση των Καταλανών.

Διαβάστε επίσης: Το όνομά μου είναι Αϊζάια

Οι Μπλαουγκράνα αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και τα επόμενα χρόνια θα μπουν σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς, στο οποίο θα χρειαστεί να ρίξουν κατά πολύ το μπάτζετ τους, για να καταφέρουν να βγουν από το τέλμα στο οποίο βρίσκονται. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fichajes», ο Ντέκο, ο οποίος είναι μάνατζερ του Τικίνιο, θα μπορούσε να προτείνει τον Βραζιλιάνο στον Τσάβι για την επίθεση της Μπαρτσελόνα. Ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στην πατρίδα του με τη φανέλα της Μποταφόγκο, έχοντας 14 γκολ και 4 ασίστ σε 21 εμφανίσεις.

Εμφανίσεις που θα μπορούσαν να δώσουν στον Τικίνιο, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, το διαβατήριο για την Μπαρτσελόνα, με τον Ντέκο να παίζει πλέον τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του άλλοτε επιθετικού του Ολυμπιακού και των Καταλανών. Βέβαια, κάτι τέτοιο δύσκολα θα το «επέτρεπε» ο Τσάβι, καθώς ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, που έχουν ταλέντο και δυνατότητες για να εξελιχθούν.

Ο 32χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στο «target group» του Τσάβι, με τους Ισπανούς πάντως να τονίζουν ότι ενδεχομένως, υπό κάποιες προϋποθέσεις, θα μπορούσε ο Τικίνιο να αποτελέσει υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα, η οποία θα χρειαστεί να βρει οικονομικές λύσεις για να στελεχώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντέκο εκτός από τον Τικίνιο, έχει ως πελάτη του και έναν νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ