H Bαλένθια που ακουμπά τη παραμονή και μια τετράδα αγώνων που κόβει την… ανάσα (pics, vid)

H Bαλένθια που ακουμπά τη παραμονή και μια τετράδα αγώνων που κόβει την… ανάσα (pics, vid)

Η Βαλένθια «άλωσε» το Βίγκο και έχει την τύχη στα χέρια της (ή μάλλον στα πόδια της) όσον αφορά την παραμονή στη La Liga.

Αν ανατρέξουμε στην τελευταία 20ετία τότε θα βρούμε την Βαλένθια να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος. Μια ομάδα με βαριά ιστορία, φανατικό κοινό, αλλά και ένα εργοστάσιο παραγωγής σπουδαίων ποδοσφαιριστών (βλέπε, Βίγια, Νταβίντ Σίλβα).

Ωστόσο τα πράγματα για τις νυχτερίδες» δεν εξελίσσονται ιδανικά τη φετινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα έπρεπε το ημερολόγιο να δείξει 14 Μαϊού, προκειμένου άπαντες στη τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας να πάρουν μια βαθιά… ανάσα που τους δίνει το δικαίωμα να έχουν την τύχη στα χέρια τους (ή μάλλον στα πόδια τους) όσον αφορά την παραμονή.

Διαβάστε επίσης: Τα 14 γκολ του Τικίνιο, ο Ντέκο και το τρελό σενάριο για την Μπάρτσα (vids)

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την στιγμή που η Βαλένθια «άλωσε» το Βίγκο με σκόρερ του Κλάιφερτ και Μαρί ξεφεύγοντας έτσι στο +3 από την επικίνδυνη τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε.


Τέσσερις ακόμη αγωνιστικές οι οποίες την φέρνουν αντιμέτωπη με τις Ρεάλ Μαδρίτης (εντός), Μαγιόρκα (εκτός), Εσπανιόλ (εντός) και Μπέτις (εκτός).

Λίγο ακόμη υπομονή λοιπόν για να μάθουμε αν τελικά η Βαλένθια θα σώσει τη… παρτίδα ή οι φίλοι της θα βιώσουν στιγμές από τη σεζόν 1985-1986…

Η βαθμολογία: 

Το πρόγραμμα της Βαλένθια: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ