Μαγιόρκα – Βαλένθια: Ο Ντιακαμπί αρνήθηκε να ποζάρει για το αντιρατσιστικό μήνυμα της La Liga

Μαγιόρκα – Βαλένθια: Ο Ντιακαμπί αρνήθηκε να ποζάρει για το αντιρατσιστικό μήνυμα της La Liga

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με το αντιρατσιστικό πανό που άπλωσαν οι παίκτες της Μαγιόρκα και της Βαλένθια, αντιδρώντας έτσι στην στάση της La Liga στο δικό του ρατσιστικό επεισόδιο.

Λίγα λεπτά πριν την σέντρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαγιόρκα και τη Βαλένθια, οι παίκτες των δύο ομάδων κράτησαν ένα τεράστιο αντιρατσιστικό πανό, εκτός από έναν.

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί επέλεξε να μην συμμετάσχει σε αυτήν την εκδήλωση, ως τρόπο διαμαρτυρίας για το περιστατικό στο οποίο έπεσε ο ίδιος θύμα ρατσισμού και δεν είχε τη στήριξη της La Liga.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Το Final Four είναι ένα ισχυρό συναισθηματικό σοκ…»

Πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2021 η Βαλένθια διασταύρωνε τα ξίφη της με την Καντίθ, με τον Χουάν Κάλα των γηπεδούχων να φέρεται να απευθύνθηκε με ρατσιστικό τρόπο προς τον Σενεγαλέζο αμυντικό των «νυχτερίδων».

Οι παίκτες της Βαλένθια αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά, όμως οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν κι εν τέλει συνέχισαν το παιχνίδι, χωρίς τον Ντιακαμπί πλέον στην ενδεκάδα, με τη La Liga να βάζει την υπόθεση στο αρχείο, μιας και δεν βρήκε τεκμήριο ενοχής του Κάλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ