Ληστεία στο σπίτι του Κλάιφερτ, τραυματίστηκε η σύντροφός του

Ληστεία στο σπίτι του Κλάιφερτ, τραυματίστηκε η σύντροφός του

Άλλο ένα κρούσμα ληστείας σε σπίτι ποδοσφαιριστή ενός αυτός αγωνίζεται με την ομάδα του σημειώθηκε στην Ισπανία, με θύμα αυτή τη φορά τον Κλάιφερτ της Βαλένθια.

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί το φαινόμενο διαρρήξεων και ληστειών σε σπίτια ποδοσφαιριστών, όταν αυτοί απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μετά τα πρόσφατα κρούσματα του Ζιλ Κουντέ της Μπαρτσελόνα και του Ροδρίγκο της Ρεάλ, ήρθε η… σειρά του Τζάστιν Κλάιφερτ της Βαλένθια.

Τρεις κουκουλοφόροι διέρρηξαν χθες βράδυ το σπίτι του επιθετικού της Βαλένθια, Τζάστιν Κλάιφερτ, έκλεψαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα και τραυμάτισαν ελαφρά δύο γυναίκες, όπως αναφέρει η ισπανική Πολιτοφυλακή.

Διαβάστε επίσης: Θα κάνει ο Κορδόν την ανατροπή με Μαρθελίνο;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, μία από τις τραυματίες είναι η σύντροφος του Ολλανδού ποδοσφαιριστή, ο οποίος την ώρα της διάρρηξης βρισκόταν με την αποστολή της ομάδας του στις Βαλεαρίδες, για τον αποψινό αγώνα πρωταθλήματος με τη Μαγιόρκα. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συνολική λεία των διαρρηκτών εκτιμάται σε 150.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τις περιπτώσεις των Κουντέ και Ροντρίγκο και παλιότερα είχαν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά στα σπίτια του Καρίμ Μπενζεμά και του Ντάνι Καρβαχάλ. Όλα αυτά ενώ τον Οκτώβριο του 2019 η ισπανική Πολιτοφυλακή είχε ανακοινώσει την εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών, που είχαν βάλει «στο μάτι» τις οικίες ποδοσφαιριστών της Ρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ