Marca: «Ο Μπενζεμά μένει στη Ρεάλ»

Marca: «Ο Μπενζεμά μένει στη Ρεάλ»

Ανατροπή στην υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», ο Γάλλος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη «βασίλισσα» μέχρι το 2024.

Αποκλειστικό δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει ότι παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για πιθανή αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί.

Την ώρα που όλα τα μεγάλα Μέσα μεταδίδουν ότι ο Γάλλος πρόκειται να κάνει δεκτή την αστρονομική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, η «Marca» έρχεται να τα διαψεύσει, λέγοντας πως ο Μπενζεμά αποφάσισε να τηρήσει την αρχική του συμφωνία με τους Μερένχες και να παραμείνει στον σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης: Τον γύρο του διαδικτύου η πρόσληψη Κορδόν (pics)

Ο ίδιος ο Μπενζεμά λίγο νωρίτερα κατά την παραλαβή ενός βραβείου είχε δηλώσει: «Λένε πολλά στο διαδίκτυο, μην πιστεύετε ό,τι γράφεται. Η πραγματικότητα δεν είναι στο διαδίκτυο».

Εφόσον, επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, ο Μπενζεμά θα συμπληρώσει 15 χρόνια στον σύλλογο, καθώς είχε αποκτηθεί το 2009 από τη Λιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ