Ίντερ Μαϊάμι: Έλυσε το συμβόλαιο του Φιλ Νέβιλ και θα προσπαθήσει να κλείσει τον Λιονέλ Μέσι (pic)

Ίντερ Μαϊάμι: Έλυσε το συμβόλαιο του Φιλ Νέβιλ και θα προσπαθήσει να κλείσει τον Λιονέλ Μέσι (pic)

Ο σύλλογος του MLS απέλυσε τον Φιλ Νέβιλ και μαζί με τον νέο τεχνικό... θα προσπαθήσει να πάρει και το πολυπόθητο «Ναι» του Λιονέλ Μέσι.

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής τη λύση της συνεργασίας της με τον Φιλ Νέβιλ, o oποίος απολύθηκε έπειτα από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Διαβάστε επίσης: Μουρίνιο και Ρόμα έχουν… αλλεργία στα πέναλτι

Σύμφωνα μάλιστα με γαλλικά Μέσα ενημέρωσης ο σύλλογος των ΗΠΑ, φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Άγγλου με τον πρώην τεχνικό τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Εθνικής Αργεντινής Χεράρδο Μαρτίνο να είναι ο επόμενος.

Ο Χεράρδο Μαρτίνο επί της ουσίας θα είναι… το δέλεαρ για τον Αργεντινό σταρ Λιονέλ Μέσι τον οποίο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιθυμείς διακαώς, την ώρα που ο Φιλ Νέβιλ δεν ήθελε ωστόσο με τις τελευταίες εξελίξεις τα δεδομένα αλλάζουν…

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ισπανικά ΜΜΕ έχουν γράψει ξανά για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, υποστηρίζοντας ότι η Ίντερ Μαϊάμι, σκοπέυει να αποκτήσει τον Αργεντινό άσο, για μια σεζόν και να τον παραχωρήσει ως δανεικό στην Μπαρτσελόνα, με το συγκεκριμένο σενάριο πλέον να ενισχύεται μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ