Η Παρί διόρθωσε τον Γκαλτιέ για την αποχώρηση του Μέσι

Η Παρί διόρθωσε τον Γκαλτιέ για την αποχώρηση του Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν έσπευσε να... ανασκευάσει τις δηλώσεις του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος είπε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης ότι το ματς με την Κλερμόν, το Σάββατο (3/6), θα είναι το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί.

«Είχα το προνόμιο να προπονήσω τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Ο αγώνας με την Κλερμόν στο «Παρκ ντε Πρενς» θα είναι ο τελευταίος για τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας έτσι αυτό που όλοι περίμεναν, την αποχώρηση δηλαδή του «Pulga» από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης: Τον γύρο του διαδικτύου η πρόσληψη Κορδόν (pics)

Μόνο που η ίδια η Παρί λίγες ώρες αργότερα, διόρθωσε στην ουσία τον προπονητή της με μία δήλωση στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, αναφέροντας:

«Ο Κριστόφ Γκαλτιέ εκφράστηκε με όχι ορθό τρόπο. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι εννοούσε πώς το παιχνίδι κόντρα στην Κλερμόν θα είναι το τελευταίο του Μέσι και της Παρί την τρέχουσα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ