Παρελθόν από τη Ρεάλ ο Ασένσιο! (vid)

Παρελθόν από τη Ρεάλ ο Ασένσιο! (vid)

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάρκο Ασένσιο αποχωρεί, με φήμες να αναφέρουν πως έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πίσω στο 2015, η Ρεάλ Μαδρίτης αποκτούσε έναντι 3.9 εκατ. ευρώ τον 19χρονο φέρελπι μεσοεπιθετικό, Μάρκο Ασένσιο, από τη Μαγιόρκα.

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι Μαδριλενοι, δεν θα περίμεναν αυτός ο παίκτης να έχει την εξέλιξη που είχε. Παρά τα τεράστια ονόματα που πάντα υπάρχουν στο ρόστερ της Ρεάλ, ο Ασένσιο ήταν πάντα εκεί γύρω καταγράφοντας συμμετοχές, πετυχαίνοντας πολύ σημαντικά γκολ και σηκώνοντας… 34 τρόπαια. Νούμερο εξωπραγματικό για έναν 27χρονο.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Λιόλιου: Βγάζει το σουτιέν και τραβάει τα βλέμματα – Η φωτογραφία που θα συζητηθεί

Έναν 27χρονο Ασένσιο που αποχαιρετά τη Ρεάλ μετά από 8 χρόνια παρουσίας, με 285 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και προσφορά 61 γκολ και 32 ασίστ.  Πως λοιπόν να μην τον αποχαιρετήσει με τόσο θερμά λόγια η Ρεάλ Μαδρίτης…

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της στον Μάρκο Ασένσιο, έναν παίκτη που υπερασπίστηκε το σήμα και τη φανέλα μας για επτά σεζόν.

Έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις 20 ετών και κατάφερε να μπει στην ιστορία του συλλόγου μας ως μέλος μιας ομάδας που έχει πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο επιτυχημένες στιγμές μας.

Κέρδισε 17 τίτλους στη Ρεάλ Μαδρίτης: 3 Ευρωπαϊκά Κύπελλα, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 3 Πρωταθλήματα, 1 Copa del Rey και 3 Ισπανικά Σούπερ Καπ.

Οι madridistas δεν θα ξεχάσουν ποτέ την καριέρα του και την υποδειγματική συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του και εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη σε αυτό το νέο στάδιο».

 

Είναι σίγουρο πως ένας παίκτης της ποιότητας και των παραστάσεων του, δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θυμίζουμε πως εδώ και πολλά καλοκαίρια αποτελούσε ένα όνομα που έπαιζε… ψηλά στα μεταγραφικά της Λίβερπουλ, ενώ λέγεται πως πολύ κοντά του πλέον βρίσκεται η Παρί σεν Ζερμέν που ετοιμάζεται για την μετά-Μέσι και Νεϊμάρ εποχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ