Ρεάλ Μαδρίτης: Τα λεφτά που θα… αποταμιεύσει από τις τελευταίες αποχωρήσεις

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα λεφτά που θα… αποταμιεύσει από τις τελευταίες αποχωρήσεις

Μετά και την αποχώρηση του Μπενζεμά η Ρεάλ σώζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ενώ έχουν προηγηθεί οι λύσεις συμβολαίων των Ασένσιο, Αζάρ, και Μαριάνο...

Περίεργες μέρες οι τελευταίες για τη Ρεάλ Μαδρίτης με συνεχείς αποχωρήσεις. Η τελευταία ήταν και η ηχηρότερη, αυτή του Καρίμ Μπενζεμά κοινώς, που πιθανότατα θα υπογράψει στην Αλ Ιτιχάντ. Πριν από αυτόν ωστόσο υπήρξαν άλλοι τρεις που είδαν την πόρτα της εξόδου. Ο πρώτος ήταν ο Μαριάνο ο οποίος είχε μόλις 11 εμφανίσεις με τα χρώματα της «βασίλισσας» και λογικό να αφήσει τη Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτισε τον Μέσι ο Νεϊμάρ: «Αδερφέ δεν πήγε όπως νομίζαμε, αλλά δοκιμάσαμε τα πάντα» (pic)

Ο δεύτερος δε διανύει το καλύτερο φεγγάρι του τον τελευταίο καιρό. Μιλάμε φυσικά για τον Εντέν Αζάρ που φέτος αγωνίστηκε σε μόλις 10 παιχνίδια των Μαδριλένων με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ο τρίτος ήταν ο Μάρκο Ασένσιο η καλύτερη αλλαγή, αφού ο 27χρονος εξτρέμ είναι αλήθεια πως «έβγαλε τα κάστανα» ουκ ολίγες φορές για τη «βασίλισσα» ερχόμενος από τον πάγκο με 50 συμμετοχές 12 τέρματα και 8 ασίστ.

Ο 27χρονος άσος μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα είναι κάτοικος Παρισίου την επόμενη χρονιά αφού τα έχει βρει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο τέταρτος που αποχώρησε είναι φυσικά ο Καρίμ Μπενζεμά. Η σημαία της Ρεάλ, αυτός που θα λείψει περισσότερο από όλους και λογικό. Τα πήρε όλα με τη «βασίλισσα» και μάλιστα φέτος σε 42 συμμετοχές σημείωσε 30 τέρματα και 6 ασίστ δείχνοντας αυτό που λέμε και ξαναλέμε. Πως το πάθος χρόνια δεν κοιτά.

Η αποχωρήσεις βέβαια για τη Ρεάλ φέρνουν και κάποια οικονομική ελάφρυνση… Συγκεκριμένα οι «μερένγχες» έσωσαν αρκετά λεφτά με τους παραπάνω παίκτες που την… άφησαν για άλλες ομάδες.

Αναλυτικότερα, χαμηλότερα μισθολογικά ήταν οι Μαριάνο και Ασένσιο που έπαιρναν περίπου από 9 εκατομμύρια έκαστος. Ο Αζάρ και ο Μπενζεμά από την άλλη είχαν ετήσιο μισθό γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας. Πόσα λεφτά λοιπόν γλιτώνει η Ρεάλ χωρίς καν να πουλήσει; Μαζί με τα μπόνους που έπαιρναν οι παραπάνω, γύρω στα 85 με 90 εκατομμύρια ευρώ. Λεφτά που μπορούν να δοθούν για άλλες λύσεις.

Μία από αυτές και μάλιστα φθηνή είναι ο αριστερός μπακ της Ράγιο Βαγιεκάνο Φραν Γκαρθία που έρχεται… την ώρα που στα σκαριά είναι και η μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ αλλά θα πρέπει να δούμε έργα (ανακοινώσεις δηλαδή).

Πάντως κι άλλοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν από τη Μαδρίτη. Ο ένας είναι ο σέντερ μπακ Νάτσο και ο άλλος ο κεντρικός μέσος Ντάνι Σεμπάγιος.

Η Ρεάλ λοιπόν από τη μία… ξεφορτώνεται αρκετούς, από την άλλη όμως θα πάρει λίγους αλλά καλούς… και τα λεφτά που θα γλιτώσει από τις αποχωρήσεις θα τη βοηθήσουν ως ένα βαθμό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ