Η La Liga έδωσε το ΟΚ στο πλάνο βιωσιμότητας της Μπαρτσελόνα και ο Μέσι πλησιάζει στη Βαρκελώνη!

Η La Liga έδωσε το ΟΚ στο πλάνο βιωσιμότητας της Μπαρτσελόνα και ο Μέσι πλησιάζει στη Βαρκελώνη!

Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα καθώς η La Liga ενέκρινε το πλάνο βιωσιμότητας των «μπλαουγκράνα».

Το σχέδιο βιωσιμότητας που παρουσίασε η Μπαρτσελόνα στη La Liga εγκρίθηκε από την ισπανική Λίγκα όπως έγινε γνωστό κι επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης (6/6). Στις τάξεις των Καταλανών υπήρχε αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί κι έτσι έγινε τελικά. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι «μπλαουγκράνα» μπορούν να δηλώσουν νέα συμβόλαια και να προχωρήσουν σε μεταγραφές, αλλά κυρίως μπορούν να δρομολογήσουν την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση πλέον να προχωρήσει στην εγγραφή των νέων συμβολαίων των Αραούχο και Γκάβι, αλλά και στην απόκτηση του Ινίγκο Μαρτίνεθ που έμεινε ελεύθερος από την Μπιλμπάο. Ετσι θα λυθεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον σύλλογο μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός συζήτησε με τον Ρατάο»

Όσον αφορά στον Μέσι, η Μπαρτσελόνα μπορεί πλέον να του καταθέσει επίσημη πρόταση και να διαπραγματευτεί για την επιστροφή του. Βέβαια ακόμα και τώρα τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά, αφού οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να πραγματοποιήσουν πωλήσεις και να ξεφορτωθούν μεγάλα συμβόλαια για να μπορέσουν να δηλώσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Ο δρόμος πάντως για την επιστροφή του Μέσι στο σπίτι άνοιξε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ